Tidligere kuld

                                              

                                                 Her kan du se billeder af tidligere kuld!

                                                           Kuldene er fra 2006 og 2007.

 

                    Det lille foster inde i ægget.                                   En lille nyfødt undulatbaby.                                      Banani med sin førstefødte.

         

 

                  En 2 døgn gammel baby.                                         Et kuld babyer der putter sig.                       Banani prøver at varme alle babyerne.

          

 

          En næsten flyvefærdig unge.                                       Man har lært at sidde på hånd.                           Det kan være dejligt at putte i hånden.

          

 

                 En lille baby med røde øjne.                                         To små der varmer hinanden.                           Fjerene er begyndt at titte frem.

         

 

                     Denne unge bliver blå.                                                        En meget lys unge.                                           Kris og Dues første kuld.

          

 

           Farverne er begyndt at vise sig                                  Det kan være svært at holde balancen.                       En næsten helt hvid unge.

         

 

                          En lille strit unge.                                                 Man er vel lidt nysgerrig!                                             Endnu en lille strit!

         

 

             En normaltegnet lysegrøn baby.                                             Opaline lysegrøn.                                             Gulmasket himmelblå.

       

 

                          En tyk lille bamse.                                                   En mild skønhed.                                                   Endnu en lille puttegøj.

       

 

         To unger der lige har forladt redekassen.                      To unger der mader hinanden.                                Man kan nu sidde på pind.

        

 

            En gulmasket himmelblå spangle.                      En unge med meget fine spangletegninger.                      Et kuld flyvefærdige babyer!